Odontologia preventiva - Qdents

Odontologia preventiva

Posem al teu abast tots aquells tractaments preventius per tal de mantenir la teva boca sana i així evitar possibles malalties. Des de la higiene bucal, aplicacions de fluor, consells dietètics, instruccions d'higiene oral i les revisions periòdiques en són alguns exemples.

Demanar cita d'Odontologia preventiva

Odontologia conservadora

Consisteix en sanar i reparar aquelles peces dentals afectades per caries, mitjançant un material restaurador.
 És molt important detectar la caries en estadis inicials, evitant d'aquesta manera dolors i infeccions que poden concloure amb la pèrdua de la dent.

Demanar cita d'Odontologia conservadora

Estètica dental i facial - Qdents

Estètica dental i facial

A Qdents sabem de la importància d'una boca sana, però també som conscients de l'important que és un somriure bonic i atractiu. Per això a més de millorar el teu somriure també mitjançant tècniques de infiltració de àcid hialurònic, aconseguim millorar l'aspecte dels teus llavis.
 Gràcies a aquests tipus de tècniques podem ressaltar la bellesa dels teus llavis i també fer desaparèixer aquelles petites arrugues que apareixen amb els anys.

Demanar cita d'Estètica dental i/o facial

Periodòncia - Qdents

Periodòncia

No només són importants les dents sinó també els teixits que els sustenten i envolten. Per això si et sagnen les genives al raspallar, estan vermelles o inflamades i et fa mal olor la boca o se't mouen les dents, també pots patir una malaltia de genives anomenada Periodontitis, també coneguda com a "Piorrea". Aquesta malaltia té diferents estadis però acaba produint mobilitat i pèrdua de les dents. Per això és molt important realitzar un manteniment de les genives periòdic.

Demanar cita de Periodòncia

Ortodòncia - Qdents

Ortodòncia

Una mala posició de les dents a banda del tema estètic també pot comportar problemes alhora de parlar, mastegar i provocar danys a l'articulació. Per això és important corregir aquests mal posicionaments mitjançant l'ortodòncia. 
A Qdents disposem de l'ortodòncia convencional amb brackets metàl·lics i també estètics. Ara posem al teu abast l'ortodòncia invisible, on mitjançant fèrules totalment transparents aconseguim corregir les teves dents.

Demanar cita d'Ortodòncia

Implants i cirurgia

Mitjançant els implants dentals substituïm les teves dents perdudes de forma fixa com si fossin dents naturals. Et fem un estudi personalitzat i en casos complexos disposem dels darrera avenços de disseny per ordinador.
 Tant si et falta una peça o te'n falten més, podem cercar solucions dentals personals.

Demanar cita per a Implants dentals i/o cirurgia

Odontopediatria - Qdents

Odontopediatria

És important que ja de ben petits coneguin la importància de una bona salut bucal. Per això disposem dels millors tractaments pels més petits de la casa. Ens encarreguem d'ensenyar-los-hi tot el necessari per a tenir cura per a tenir el millor somriure.

Demanar cita d'Odontopediatria

Endodòncia Qdents

Endodòncia

Quan una càries és profunda o existeix una fractura que comprometi la polpa dental, és necessari portar a terme la endodòncia. Consisteix en extirpar parcial o totalment la polpa dental per tal de mantenir la dent. Mitjançant la endodòncia mecanitzada aconseguirem realitzar el tractament d'una manera eficaç i indolora i aconseguim mantenir les nostres pròpies dents.

Demanar cita d'endodòncia

ATM, bruxisme - Qdents

ATM

Qdents et brinda la possibilitat de realitzar un estudi de l'oclusió per a valorar si pateixes d'alguna patologia como per exemple el bruxisme. Mitjançant fèrules de descàrrega aconseguim controlar aquest tipus de patologies que provoquen danys articulars i/o musculars, a més a més poden generar un desgast dental i per tant una alteració en la sensibilitat i/o alteracions de la masticació.

Demanar cita per a tractar l'ATM o bruxisme